Hrvatski Hrvatski Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Magyar Magyar Italiano Italiano

Kuća za odmor duha, duše i tijela Villa bl. Miroslav Bulešić je tradicionalna stara istarska kuća čiji interijer odiše kamenom i hrastovim namještajem. Luksuzno namješten interijer bogato opremljen vinima lokalnih proizvođača, područje Vižinade je najvinorodniji dio Istre, tu se nalaze najbolji proizvođači vina i maslinovog ulja Villa nudi udoban smještaj za 8 osoba ova jedinstvena tradicionalna ljepotica nudi jedno od najboljih iskustava koja se mogu pronaći u središnjoj Istri Veliki vrt s privatnim preljevnim bazenom sa slanom vodom, slapom te hidromasažom za tri osobe, vanjskim roštiljem i ljetnom kuhinjom

Villa bl. Miroslav Bulešić

Villa Blessed Miroslav Bulešić is located in a small village Žudetići, Vižinada municipality in Istria, only 20 km away from Poreč and Novigrad, from Pula airport 60 km, less than half an hour to all locations within the Istrian peninsula. The property has a beautiful view of Grožnjan and Krasnica and Motovun.

The total area of the property is 1394 m². The property is fenced to the street and without a fence towards the forest which ensures the beauty of the Istrian indigenous property, gives intimacy and security.

Plaža

18 km

Trgovina

3 km

Restoran

3 km

Banka

20 km

Vinska cesta

1 km

Golf igralište

32 km

Auto cesta

15 km

Zračna luka

69 km

Villa bl. Miroslav Bulešić

Interijer

Villa bl. Miroslav Bulešić je tradicionalna stara istarska kuća čiji interijer odiše kamenom i hrastovim namještajem. Sav namještaj a posebno rasvjeta je napravljena ručno od stare hrastovine.

U uređenju i opremanju se pazilo na ekološki pristup sve je rađeno od prirodnih materijala (kamen,drvo,uže) bojano ekološkim uljenim premazima. Plastika korištena minimalno, odnosno no plastic.

Villa je dovoljno prostrana za udoban smještaj 8 osoba, ova jedinstvena tradicionalna ljepotica nudi jedno od najboljih iskustava koja se mogu pronaći u središnjoj Istri.

U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja s blagovaonskim stolom, dnevni boravak terasom sa pogledom na preljevni bazen.

Na raspolaganju imate i teretanu. Na I katu se nalazi predsoblje čitaonica sa pogledom i dvije spavaće sobe s dvije kupaonice u sklopu soba. Jedna soba ima i tersu sa pogledom na Grožnjan. Iz svake sobe imate pogled na selo Krasnicu na sljedećem brdu i noću osvjetljenu crkvu.

Na drugom su katu također predsoblje te dvije sobe s kupaonicama.

Villa bl. Miroslav Bulešić ima veliki vrt s privatnim preljevnim bazenom sa slanom vodom i hidromasažom za tri osobe i slapom, vanjskim roštiljem i ljetnom kuhinjom. Villa je klimatizirana, ima Wifi, natkriveni privatni parking za tri automobila i pruža sve za ugodan odmor.

Za dodatnu zabavu  u villi na raspolaganju imate stolni tenis i biljar.

U dvorište navraća divljač –  srna, zec, fazan –  iz obližnje šume koja se nalazi iznad dvorišta. Na samoj terasi postoji gnijezdo lastavica.

Vila bl. Miroslav Bulešić može se pohvaliti kao slatko mjesto za prave hedoniste i ljubitelje vina

Kako rezervirati

Rezervacije možete izvršiti pozivom na
+385 98 194 7871 ili e-poštom na
info@villa-istra.com

Vrijeme prijave i odjave

Vrijeme prijave: 16:00 / Vrijeme odjave: 10:00

Minimum boravak 3 noći
U visokoj sezoni minimum boravak 7 dana

Cijene

Cijene su izražene u eurima konvertirane na dan uplate u kune.

Nastojimo pružiti najbolju moguću cijenu za razdoblje rezervacije, no cijene se mogu mijenjati bez najave dok rezervacija ne bude potvrđena depozitom.

Kontakt

Tel.: +385 98 194 7871 / HR

Tel.: +385 99 693 7448 / EN, DE

e-mail: info@villa-istra.com

© Villa bl. Miroslav Bulešić 2021.