Hrvatski Hrvatski Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Magyar Magyar Italiano Italiano

Kuća za odmor duha, duše i tijela Villa bl. Miroslav Bulešić je tradicionalna stara istarska kuća čiji interijer odiše kamenom i hrastovim namještajem. Luksuzno namješten interijer bogato opremljen vinima lokalnih proizvođača, područje Vižinade je najvinorodniji dio Istre, tu se nalaze najbolji proizvođači vina i maslinovog ulja Villa nudi udoban smještaj za 8 osoba ova jedinstvena tradicionalna ljepotica nudi jedno od najboljih iskustava koja se mogu pronaći u središnjoj Istri Veliki vrt s privatnim preljevnim bazenom sa slanom vodom, slapom te hidromasažom za tri osobe, vanjskim roštiljem i ljetnom kuhinjom

Uvjeti rezervacije i korištenja

Villa bl. Miroslav Bulešić zalaže se za zaštitu privatnosti osobnih podataka svih naših kupaca, kako bi: prikupljao samo bitne podatke o kupcima / korisnicima koji nam omogućuju ispunjavanje naših obveza, izvještavao klijente kako koristiti prikupljene podatke i redovito nudio kupcima mogućnost izbora za upotrebu njihovih osobnih podataka, uključujući mogućnost da odluče žele li biti uklonjeni s popisa za slanje koji se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisniku strogo su povjerljivi i dostupni samo vlasniku vile bl. Miroslav Bulešić kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposlenici i poslovni partneri Ville bl. Miroslav Bulešić odgovorni su za poštivanje načela zaštite podataka.

Prilikom upita, odnosno podnošenja zahtjeva za rezervaciju, prilikom registracije ili kontaktiranja putem web stranice www.villa-istra.com, kupac potvrđuje da je pročitao i prihvatio Uvjete rezervacije, pravila o sigurnosti i zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i da daju pristanak Villa bl. Miroslav Bulešić  i vlasnicima smještaja da koriste njihove osobne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail, telefonski broj) u svrhu rezervacije i kako bismo klijentu mogli pružiti najbolju moguću uslugu. Nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama.

Ako ne želite da čuvamo vaše osobne podatke i ne želite da ih dijelimo s našim poslovnim partnerima i vlasnicima smještaja, molimo vas da pošaljete e-mail na info@villa-istra.com tražeći brisanje vaših osobnih podataka .

Molimo pažljivo pročitajte uvjete i odredbe rezervacije jer čine osnovu na kojoj villa bl. Miroslav Bulešić prihvaća rezervacije.

Cijene

Cijene su izražene u eurima konvertirane na dan uplate u kune. Nastojimo pružiti najbolju moguću cijenu za razdoblje rezervacije, no cijene se mogu mijenjati bez najave dok rezervacija ne bude potvrđena depozitom.

Kako rezervirati

Rezervacije možete izvršiti pozivom na +385 98 194 78 71 ili e-poštom na info@villa-istra.com.

Vrijeme prijave i odjave:

Vrijeme prijave: od 16:00 h

Vrijeme odjave: do 10:00 h

Prodajna politika

  • Za rezervaciju je potrebno unaprijed uplatiti 20%, a preostali saldo dospijeva po dolasku.
  • Pretplata za jamstvo za goste bez kreditne kartice prihvaća se do 3 dana nakon izvršene rezervacije.
  • Vrijeme prijave je na dan dolaska nakon 16:00 (rana prijava ovisi o raspoloživosti)
  • Vrijeme odjave je do 10:00 sati na dan polaska (kod odjave ovisno o raspoloživosti)
  • Ako želite izmijeniti ili otkazati potvrđenu rezervaciju, to možete učiniti putem interneta, u skladu s Pravilima o otkazivanju.
  • Molimo vas da se ustručavate kontaktirati naš ured za rezervacije na sljedeću e-adresu: info@villa-istra.com za sve dodatne informacije.
  • Ako je gost prouzročio štetu na imovini od gosta će tražiti da plati nastalu štetu.

 Identifikacija:

Prilikom prijave potrebna je odgovarajuća identifikacija za potvrdu vašeg identiteta. Trenutna putovnica zatražit će se prije prijave.

Osiguranje:

U trenutku prijave tražit će se kreditna kartica koja će se koristiti za pokrivanje slučajnih predmeta poput (ali ne ograničavajući se na):

U slučaju da gost ne može pružiti kreditnu karticu kao jamstvo, bit će potreban novčani polog uz identifikaciju fotografije. Ova će se garancija vratiti na odlasku nakon što naše osoblje provjeri vilu i tijekom vašeg boravka nije došlo do loma ili oštećenja imovine.

Ograničenje odgovornosti:

Trudimo se osigurati da vaši aranžmani za rezervaciju budu zadovoljavajući, međutim villa bl. Miroslav Bulešić ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu nanesenu ozljedom, gubitak, kašnjenje, dodatne troškove ili neugodnosti uzrokovane izravno ili neizravno bilo kojim događajima koji su izvan njene kontrole.

Uvjeti rezervacije
Kako rezervirati

Rezervacije možete izvršiti pozivom na
+385 98 194 7871 ili e-poštom na
info@villa-istra.com

Vrijeme prijave i odjave

Vrijeme prijave: 16:00 / Vrijeme odjave: 10:00

Minimum boravak 3 noći
U visokoj sezoni minimum boravak 7 dana

Cijene

Cijene su izražene u eurima konvertirane na dan uplate u kune.

Nastojimo pružiti najbolju moguću cijenu za razdoblje rezervacije, no cijene se mogu mijenjati bez najave dok rezervacija ne bude potvrđena depozitom.

Kontakt

Tel.: +385 98 194 7871 / HR

Tel.: +385 99 693 7448 / EN, DE

e-mail: info@villa-istra.com

© Villa bl. Miroslav Bulešić 2021.