Hrvatski Hrvatski Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Magyar Magyar Italiano Italiano

Kuća za odmor duha, duše i tijela Villa bl. Miroslav Bulešić je tradicionalna stara istarska kuća čiji interijer odiše kamenom i hrastovim namještajem. Luksuzno namješten interijer bogato opremljen vinima lokalnih proizvođača, područje Vižinade je najvinorodniji dio Istre, tu se nalaze najbolji proizvođači vina i maslinovog ulja Villa nudi udoban smještaj za 8 osoba ova jedinstvena tradicionalna ljepotica nudi jedno od najboljih iskustava koja se mogu pronaći u središnjoj Istri Veliki vrt s privatnim preljevnim bazenom sa slanom vodom, slapom te hidromasažom za tri osobe, vanjskim roštiljem i ljetnom kuhinjom

Lokacija

Villa bl. Miroslav Bulešić nalazi se u malenom mjestu Žudetići, općina Vižinada u Istri, svega 20 km udaljena od Poreča i Novigrada, od pulske zračne luke 60 km, manje od pola sata do svih lokacija unutar istarskog poluotoka.

Imanje ima prekrasan pogled na Grožnjan i Krasnicu te Motovun. Ukupna kvadratura imanja je 1394 m². Imanje je ograđeno do ulice a bez ograde prema šumi koji osigurava ljepotu istarskog autohtonog imanja, daje intimu i sigurnost.

Vinarije

Područje Vižinade je najvinorodniji dio Istre. Tu se nalaze najbolji proizvođači vina i maslinovog ulja.

Vila bl. Miroslav Bulešić može se pohvaliti kao slatko mjesto za prave hedoniste i ljubitelje vina. Interijer je lijepo namješten te dobro opremljen vinima lokalnih proizvođača u radijusu od 3 do 20 kilometara.

VINARI S PODRUČJA VIŽINADE:

VINARIJA PILATO – udaljenost vinskog podruma od kuće 7,4 km / vina-pilato.com

VINARIJA DEKLIĆ – udaljenost vinskog podruma od kuće 5.3 km / vina-deklic.com

VINARIJA ROSSI – udaljenost vinskog podruma od kuće 3 km / vinarossi.com

VINARIJA MARIJAN ARMAN – udaljenost vinskog podruma od kuće 3 km / arman.hr 

VINARIJA FRANC ARMAN – udaljenost vinskog podruma 2,4 km / francarman.hr 

VINARI IZVAN PODRUČJA VIŽINADE – PREPORUKA:

VINARIJA KOZLOVIĆ- udaljenost vinskog podruma od kuće cca 20 km / kozlovic.hr 

VINARIJA ROXANICH – udaljenost vinskog podruma od kuće 13,3 km / roxanich.hr 

U blizini
U blizini

Restorani

Restoran Ponte Porton udaljen cca 3 km / ponteporton.eatbu.hr 

Konoba Jadruhi agroturizam, autohtona i tradicionalna istarska jela –  7 km / jadruhi.com

Restoran Zigante otvoren je kako bi gostima prezentirao mogućnosti primjene tartufa u kulinarstvu i prvi je hrvatski restoran specijaliziran za jela s tartufima. Smješten u srcu Livada. Restoran Zigante posjeduje dvije Michelinove zvjezdice, udaljen od kuće cca 12 km / restaurantzigante.com

Aktivnosti

Vožnja biciklom – kuća se nalazi na polovici uspona od punih 6 kilometara prema mjestu Vižinada na kojoj  svakodnevno prolaze biciklisti koji se rekreativno ili profesionalno bave biciklizmom.

Biciklistička staza Parenzana udaljena 3 km poznata nekadašnja željeznička pruga Parenzana danas uređena u prekrasnu biciklističku i pješačku stazu s brojnim tunelima i mostićima / parenzana.net

Posjet zvjezdarnici Višnjan – cca 11,3 km / astro.hr

Grožnjan grad umjetnika cca 9 km.
Grožnjan-Grisignana, mali istarski gradić velikog kulturnog značaja, ne samo na hrvatskoj nego i na međunarodnoj razini, živi vrlo intenzivno svoje ljetne mjesece. Svake godine početkom svibnja, grožnjanske uličice i trgovi doživljavaju metamorfozu i pretvaraju se u pravu umjetničku košnicu: otvaraju se ljetne muzičke akademije za mlade, likovne, plesne i dramske radionice, radionice mirovnog aktivizma pod vodstvom poznatih stručnjaka i pedagoga te zvučnih imena s područja glazbe, likovne i dramske umjetnosti.

Motovun film festival cca 14 km

Truck story cca 15 km / traktorstory.com

Jama – Grotta Baredine cca 15 km / baredine.com

Aquapark Istalandia cca 14 km / istralandia.hr

Kupanje na moru, Novigrad cca 18 km ili kupanje u Poreču cca 20 km

U blizini
Kako rezervirati

Rezervacije možete izvršiti pozivom na
+385 98 194 7871 ili e-poštom na
info@villa-istra.com

Vrijeme prijave i odjave

Vrijeme prijave: 16:00 / Vrijeme odjave: 10:00

Minimum boravak 3 noći
U visokoj sezoni minimum boravak 7 dana

Cijene

Cijene su izražene u eurima konvertirane na dan uplate u kune.

Nastojimo pružiti najbolju moguću cijenu za razdoblje rezervacije, no cijene se mogu mijenjati bez najave dok rezervacija ne bude potvrđena depozitom.

Kontakt

Tel.: +385 98 194 7871 / HR

Tel.: +385 99 693 7448 / EN, DE

e-mail: info@villa-istra.com

© Villa bl. Miroslav Bulešić 2021.